Hur mysigt hade det inte varit att samlas runt en eldkorg?

Ett bäst i test av eldkorgar, var någonstans kan man ta del av det…?
 
Men först:
 
Sent inpå våren, och kvällarna blir ljummare. Jag tillbringar så mycket som möjligt av aftnarna utomhus och eftersom jag inte har trädgård strövar jag i skogen runt hörnet. Den är i fullaste blom och särskilt vacker i kvällsljuset, du vet den där stunden på dygnet när allt liksom blir gyllene? Snart därefter sänker sig mörkret…
 
Och att vistas utomhus under en mån- och/eller stjärnklar vår- eller sommarkväll är inte så dumt det heller. Men jag kan tycka det är synd att jag inte har en trädgård att göra det i, möjligheten att sitta vid en värmande eldkorg eller så och få lite campingfeeling. Känslan av att campa hade varit väldigt nära till hands på det sättet.
 
De främsta fördelarna med att ha en eldkorg i trädgården
 
Det här för mig inte helt osökt in på dagens ämne: eldkorgar. Den bästa eldkorgen bidrar till att skapa en mysig stämning i trädgården, rentav en känsla av gemenskap. När mörkret faller på blir elden en samlingsplats runt vilken man kan värma sig och till och med grilla korv eller marshmallows. Vilka familjekvällar!
 
Använd den överblivna askan som växtnäring
 
De bästa eldkorgarna har en medföljande bottenplatta, och denna platta samlar upp askan på ett smidigt vis.
 
Som trädgårdsfantast vet du kanske redan att den vedaska som du kan få efter eldningen innehåller mängder av nyttiga näringsämnen för växterna. Mys, alltså, och få frodiga trädgårdsland på köpet!
 
Mumsigt att kunna plocka jordgubbar när man ändå myser tillsammans i trädgården. Det är de små sakerna som sätter guldkant på sommarkvällarna.
 
Elda upp löv och annat brännbart material
 
När jag tänker på eldkorgar får jag främst upp den där mysighetsbilden. Jag är ju inte så praktiskt lagd, nej, inte över huvud taget!
 
Men när jag läser på om fördelarna med att ha en eldkorg i trädgården på en sida med bäst i test och andra former av produktguider, går det upp för mig att trädgårdsprylen är väldigt mycket mer än trevlig prydnad.
 
Dels har du ju nyttan med vedaskan, dels har du fördelen att du kan elda upp löv och annat brännbart material i eldkorgen. Oerhört praktiskt, faktiskt.
 
Bäst i test av trädgårdsprodukter för utomhusgemenskap
 
För mig symboliserar trädgårdar skönhet, stillhet och återhämtning. Men jag kan förstå varför många ser trädgården som en plats för nöje och umgänge.
 
Om jag själv hade haft en barnfamilj hade jag kollat runt efter trädgårdsprodukter som gör att trädgården blir en plats för alla, må det vara en eldkorg, en gungställning eller en trädgårdsbänk. Eller en barnpool eller ett spabad! Ja, möjligheterna är oändliga.
 
Det är just för att möjligheterna är så många som det kan vara bra att läsa bäst i test och jämföra priser.
 
Den medvetna konsumenten får alldeles säkert mer trädgårdstillbehör för pengarna och dessutom minskar risken att köpa grisen i säcken. Tidigare produktomdömen säger faktiskt en hel del.
 
Läste om eldkorgar för trädgårdsbruk på Bäst-i-testet.se
 
Det var på bäst i test-sidan Bäst-i-testet.se jag fick reda på fördelarna med eldkorgar. Jag läste nämligen deras köpguide och kollade in vilka av produkterna de bedömt i testet. I testet ges inte bara en prisjämförelse, utan även tydliga omdömen om för och emot vissa produkter. Alla eldkorgar, som exempel, har ju sina för- och nackdelar.
Här ser du Bäst-i-testet.se:s eldkorgsfavorit. Modellen heter Redfire Denver eldkorg.
 
På jämförelsesidor som Bäst-i-testet.se kan du leta runt bland olika produktkategorier. Det finns bland annat en kategori för trädgård och verktyg, och där du kan läsa om allt från lövblås till växthus. Förutom om eldkorg, då. Efter att ha vägt samman kundomdömen från nätet listar Bäst-i-testet.se de bästa produkterna av sin sort.
 
Därför finns bara de bästa eldkorgarna och resterande trädgårdsprodukterna listade.