Skapa realistiska miniatyrvärldar för många timmars lek

Alla är vi olika, en del inspireras av fantasivärldar medan andras fantasi väcks av realism. Realistiska leksaker såsom bondgårdar och grävmaskiner har länge uppmuntrat barn att skapa miniatyrvärldar att försvinna in i. Leksakscity.se är återförsäljare av Bruder leksaker, som tar detaljrikedomen till en helt ny nivå.
 
Genom att samla på dig de olika gårdsbyggnaderna, bondgårdsdjuren och lantbruksmaskinerna kan du återskapa lant- och jordbruket in i minsta detalj. Du kan till och med leka skogsbruk, och inte bara det, miniatyrleksakerna inkluderar logistiktema med allt från lastbilar till lagermiljöer.
 
De oerhört detaljerade och trovärdiga modellerna lockar så klart inte bara barn. Många vuxna samlar på Bruders leksaker för egen del.
 
Få 10% rabatt på Bruders leksaker 2022
 
Under resten av 2022 erbjuder Leksakscity.se 10% rabatt på hela Bruder-sortimentet. Surfa in till och använd rabattkoden lekc3-c på Leksakscity för billigare shopping av realistiska leksaker till dina miniatyrvärldar. Du skriver in rabattkoden i samband med att du checkar ut din varukorg och får då dina 10% rabatt på Bruders leksaker.
 
Skapa en realistisk bondgårdsvärld
 
Om du någon gång bott på en bondgård – eller spelat någon av alla bondgårdssimulatorer – vet du att bondgårdsvärldar rymmer mycket. Odling, djurskötsel, råvaror som ska säljas, alltid är det något som ska göras. Och det är alla dessa sysslor som är lantbrukets charm.
 
Den här leksaken är en av Bruders traktorer med släp.
 
Bygg upp ditt eget bondgårdssystem genom att rita och måla en lekmatta på stora papper, låtsas att du tar hand om din gård och sälj exempelvis varor till din lekkompis. Kanske kan ni gå samman och hjälpa varandra med skördarna? Det finns skördetröskor i leksaksformat. Glöm inte att rita och måla sädesfält på papperslekmattan!
 
Det här kostallet är ett exempel på Bruders realistiska bondgårdsleksaker.
 
Leken, och så även lek i miniatyrvärldar, kan vara ett kreativt och lärorikt sätt att utforska verkligheten. Det kan ju vara så att du och småttingen läst böcker om livet på bondgård och att hen nu vill iscensätta den nya kunskapen i bondgårdslek.
 
Lek att du har en ridskola
 
Bruders leksaker inkluderar ett kvalitativt utbud av hästar och hästtillbehör, allt för du ska kunna leka stall och ridskola. Utifrån material som kartong och glasspinnar kan du sedan bygga dina egna kompletterande miniatyrer, tänk dig allt från stallboxar till hästhinder. Av exempelvis fimolera eller filttyg kan du fixa detaljarbetet, bland annat ryktborste och sadel.
 
Låtsas att du är lagerarbetare
 
Att frakta och sortera saker är lärorikt, även när det är på låtsas. Föreställ dig leken Ett skepp kommer lastat och överför principen på att leka lagerarbetare. ”En truck kommer lastad med…”
 
Truck- och logistikleksakerna kan du läsa mer om här.
 
Använd Bruders leksakstruckar för att köra saker i en bestämd färg eller på en särskild bokstav, för att pedagogisera leken ytterligare. Givetvis samtidigt som du njuter av de väldigt tjusiga leksakerna.
 
Lek med Bruders grävmaskiner

 

Här ser du ett exempel på de realistiska grävmaskinerna från leksakstillverkaren i fråga.
 
De välgjorda Bruder-grävmaskinerna med rörliga delar passar bra för utomhuslek. Ta helt enkelt med dem ut i sandlådan och gräv med dem. Hur djupt kan du gräva och hur hög sandhög kan du bygga?
 
Måla vita streck på mörka, platta stenar och lägg dem som en väg i sandlådan, alternativt måla sandlådekanten till en väg.
 
Hitta sätt att avgränsa sandlådan i olika teman, exempelvis genom att fylla en stålskål med vatten, som du gräver ner och därmed får en damm, och utplanterade miniväxter som får vara en skog. Sådana inslag gör det extra kul med grävmaskins- och sandlådelek.
 
Köp Bruders leksaker på Leksakscity.se
 
Leksakscity är återförsäljare av Bruders verklighetstrogna modeller, och med rabattkoden lekc3-c får du alltså 10% rabatt på Bruder-sortimentet fram till 2022-12-31. Observera att koden inte kan kombineras med andra kampanjer. Förutom Bruders realistiska leksaker säljer Leksakscity modeller från populära Schleich, Papo och Kids Globe – ta dig en titt!
0 kommentarer publicerat i Lekar, Leksaker;
Taggar: lekar för barn, livet på bondgård, material till rollekar, miniatyrer
Visa fler inlägg