Årets första kostnadsfria julstenciler

 ***Reklam för mina egna kostnadsfria stenciler på Sandrajonsson.se***
 
Jag är inte lika pepp på att göra och skriva om julpyssel i år, inte som jag brukar vara. Men jag har än så länge gjort några nya kostnadsfria julstenciler, som jag lagt upp för nedladdning på Sandrajonsson.se.
 

Årets första blad är egentligen en ganska enkel sak: ett pysselblad som går ut på att du ska dekorera julgranen. Använd målarfärger, garner, paljetter eller vilket pysselmaterial som för att göra granen julig. Klicka dig vidare till nedladdningssidan!

Det andra bladet är en enkel spårningsövning. Plocka fram en penna eller krita och spåra linjerna i presentsnörena. Den här stencilen för att spåra är tänkt att hjälpa de yngre barnen öva finmotorik. Klicka dig vidare till nedladdningssidan!

Den tredje uppsättningen av julstenciler passar även som vinterpyssel. Det är fyra blad för att öva symmetri genom att rita resten av snöflingorna. Du använder bland annat linjal och penna när du ritar snöflingorna. Klicka dig vidare till nedladdningssidan!

Den fjärde julstencilen är en ny målarbild med ett utdrag från Viktor Rydbergs Tomten. Genom att vässa pennan skarpt eller att använda fineliners kan du färglägga den ihåliga texten. Jag tycker mycket om juldikten och är därför glad att jag tog mig tid att göra något med den. Klicka dig vidare till nedladdningssidan!

0 kommentarer
publicerat i Stenciler
Taggar: det är skoj att måla, julpyssel, kul med jul, målarbilder, pyssel & knåp
Visa fler inlägg