Myspölar för just mysiga lek-, läs- och sovstunder hemma

***Annons för Babylove.se***
 
När jag tänkt på babynest eller babynästen har jag oftast fått upp en bild av en klassisk lekhage, typ en sådan barnen i Rugrats befinner sig i.
 
Men vad jag förstått är denna typ av barnmöbler kända för att vara myspölar eller mysgropar, och är alltså mjuka, skyddande ställen för bebisen att vistas i.
Tack vare den kudd- eller madrassliknande känslan passar bebisnästet bra för sömn och vila. Eller helt enkelt för mys.
 
En del myspölar kan kompletteras med en sänghimmel, och det ger ju extra mysighet när man liksom omsluts som i en koja.
Den här barnmöbeln har en rad användningsområden, personligen kan jag tycka det är härligt att läsa en bok tillsammans i den. Har varit med om liknande möbler under åren i skolan – men sådana mysgropar är dyra.
 
Den form av myspöl som är skapad för barnrummet är överkomligare i pris. Och egentligen är den ju också sötare.
 
På bilderna i det här inlägget ser du exempel på babynests i olika utföranden, till och med sådana med dekorativa volanger.
Vad de alla har gemensamt är att överdragen är avtagbara och därmed tvättbara. Klart att du och bebisen ska kunna vistas i myspölen utan att behöva bekymra er om att den blir smutsig.
 
Bra barnmöbler är säkra barnmöbler och det är av den anledningen som de mjuka lekhagarna låter barnet landa just mjukt och som de dessutom har höga kanter. Känns tryggt att veta att barnet inte rullar runt och ramlar ur mysgropen.
 
Det går alldeles utmärkt att lägga leksaker i myspölen och att använda den som en lekmatta. Att bädda skönt i den och använda den som en sovmadrass är också det en ypperlig idé. Den är så pass stor att ni båda kan ligga sida vid sida.
Genom att fylla bebisnästet med en massa lätta plastbollar blir det ett roligt bollhav.
 
På Babylove.se hittar du många, många fina myspölar av det här slaget. Surfa in dit och botanisera i det kvalitativa utbudet av barnprodukter.