Den outsinliga källan till barnrumsinspiration

 ***Annons för FAVI.SE***

Här ska jag berätta om ett alternativt sätt att söka efter barnrumsinspiration. Jag ska dessutom visa några av de fina barnrumsprylar jag hittat till via sökfunktionen.

Barnrummet jag växte upp i var så himla fint och det var mammas förtjänst. Hon var – och är – en inredningstalang. När man har koll på det här med färger, mönster och matchningar kan man plötsligt göra mycket av ganska lite. Det är inte nödvändigtvis pengarna det handlar om, utan om ögat för detaljerna. Öga för detaljer, det var mitt barnrum sannerligen ett prov på.

Jag såg den här molnformade taklampan på FAVI.se och kände wow.

Men det är klart att man kanske behöver någon rejälare detalj att utgå från när man ska inreda barnrummet. Kanske en lekfullt konstruerad säng eller bokhylla? Eller en fantasifull lampa eller matta. Om man inte är överdrivet pysslig av sig är det barnrumsmöbler man kanske måste köpa i en eller annan bemärkelse.

Jag älskade min saccosäck, hade en i färgen cerise. Men den här lejonsäcken är på en helt annan nivå. SÅ fin!

Kom dock ihåg att allt inte måste köpas nytt. Också den ohändigaste klarar många gånger av att slipa och måla om en säng. Personligen tycker jag det blir fint att blanda gammalt och nytt. Jag hade gärna återfunnit mina gamla 90-talstextilier. Galet fina tyger! Finns inget liknande i dag, vad jag vet.

Söka efter och hitta barnrumsinspiration på nätet

Sök på ”inreda barnrum” eller ”barnrumsmöbler”och du kommer få mängder av träffar i sökmotorerna. Hur sorterar man bland alternativen? Man får försöka avgränsa, helt klart. Sedan finns det också sökverktyg som fungerar som möblernas Pricerunner, här tänker jag bland annat på FAVI.se.

Fördelen med FAVI är att du redan från början kommer till ett ställe som helt och hållet fokuserar på inredning. Därefter kan du klicka dig vidare på ”Barnrum” i menyn. Då får du upp barninredning från många av Sveriges stora möbelbutiker – och du får även upp massor av kategorier. Kategorierna spänner från ”Barndekorationer” till ”Skötbord”.
 Snygg bokförvaring ftw!
 
Du kan välja att botanisera bland barnprodukterna du får upp. Sortera dem utifrån alternativen ”Nyaste”, ”Billigaste” eller ”Dyraste” för ännu mera överskådlighet. Prova även färgsorteringen. Den är supersmart. Genom att klicka på ”Detaljer” kommer du vidare till den direkta produktbeskrivningen, men du kan också välja att klicka dig vidare till återförsäljaren direkt.
 
Bilder: © KatarzynaBialasiewicz / iStock
Jag kan inte bestämma mig för vad jag tycker är finast, mattan eller tapeten? Älskar regnbågens färger och det här var ett färgglatt barnrum.
 
FAVI.se är med andra ord inte en möbelbutik. Den är dock uppbyggd som en och samlar inredning från många, många olika inredningsbutiker på svenska www. Andra plus är att du kan bokmärka favoritprylarna och se såväl lagerstatusen som fraktkostnaden. Om produkten har fri frakt kommer du se detta bums.
 
Avgränsat, förvisso, men ändå en outsinlig källa till inredningsinspiration. Det gillar jag.