5 tillbehör till Nintendo Switch – och så Super Mario

Bild: © Czgur / iStock
 
***Annons för Fyndiq.se***
 
Mitt äldsta syskonbarn påminner mig om mig själv. Nu har hon också hittat till Super Marios fantastiska värld och när hon kommer hem från skolan hämtar hon andan framför Nintendo Switch. Jag spelade själv mycket Nintendo och Game Boy i sjuårsåldern, samtidigt som jag dagdrömde. Spelande och dagdrömmande har jag alltid lyckats göra i kombination med varandra. Kanske märkligt, jag har trots allt varit fokuserad på båda.
 
Super Mario på Nintendo Switch
 
Det finns så mycket att gilla med Super Marios värld att jag inte vet med vilken superlativ jag ska börja. Saker att ogilla finns såklart också, som att Princess Peach måste räddas undan King Bowser Koopa i det första spelet. Men redan i Super Mario Bros 2 från slutet på 1980-talet blir hon ju också en aktiv hjälte. Det är liksom inte bara stereotypa karaktärer rakt igenom.
 Hej, Boo! De här Super Mario-klistermärkena finns på Fyndiq.se och visar på rikedomen i Mario-världen.
 
Mario-världen har funnits länge nu, den är äldre än jag. Den har följt mig under hela uppväxten och vuxenlivet, därför känns den nästan lika verklig som världen runt omkring mig. Jag kan verkligen relatera till att syskonbarnet stortrivs med att försvinna in i Super Mario Party eller Super Mario Odyssey och pratar om karaktärerna som vore de levande figurer. På sätt och vis blir ju sådana här detaljrika fantasivärldar väldigt självklara. Och det är helt genialiskt gjort av Nintendo, enligt min mening.
 Även Mario-lunchlådan finns på Fyndiq.se.
 
Jag har dessvärre inget eget Switch, utan jag passar på att spela när jag träffar syskonbarnen och jag köper även spel till dem. Funderar faktiskt på att köpa hem en egen konsol och ångrar lite att jag valde Playstation i stället.
 
Min favoritkaraktär i Super Mario? Boo.
 
Från Party till Odyssey – 5 Super Mario-spel
  1. Super Mario Party (digitalt brädspel med småtävlingar)
  2. Super Mario Kart (racingspel)
  3. Yoshi's Crafted World (plattformsspel)
  4. Super Mario 3D World + Bowser’s Fury (två plattformsspel i ett)
  5. Super Mario Odyssey (öppen värld för upptäckande)
Bra tillbehör till Nintendo Switch
 
Syskonbarnens Nintendo Switch åker med ÖVERALLT. För sjuåringen har konsolen i mångt och mycket ersatt plattan. Switchen är ju också otroligt smidig att ha med sig. På så sätt påminner den aningen om den Game Boy jag spelade på i bilen eller när vi skulle åka i väg på något tråkigt. Men det var för flera decennier sedan. Typ.
Nintendon är dyra och ganska ömtåliga. Av den anledningen vill att man att de ska förbli hela. Det är inte varje dag man har råd att köpa ett nytt, liksom. Genom att fixa tillbehör såsom ett härdat glas och/eller en förvaringsväska skyddar man Switchen bättre. Nedanför följer fem tips på Nintendo Switch-tillbehör som finns i gamingutbudet på Fyndiq.se – se listan!
 
Från handkontroll till förvaring – 5 tillbehör
  1. Trådlös handkontroll i olika färger
  2. Härdat glas till spelskärmen
  3. Silikonskydd för resten av konsolen
  4. Dockningsstation för stöd och laddning
  5. Hård förvaringsväska med fack
Du hittar alltså både Super Mario-prylar och gamingtillbehör på Fyndiq.se. Observera att bilden längst upp i inlägget är en licensierad stockbild och inte en av Fyndiqs produktbilder, som övriga bilderna.