Friends snällkalender är den finaste adventskalendern

Jag vet att jag ofta tipsar om pyssliga adventskalendrar, typ målarbildskalendrar och liknande. Det gör jag för att jag tycker mycket om dem. Men det finns en kalender som jag till och med gillar ännu mer och det är Friends snällkalender.

Det känns ju extra lyxigt att de skickliga illustratörerna i duon Mrs Mighetto gjort årets kalenderdesign, men inget går upp mot det faktiska innehållet. Bakom varje lucka finns en snällhetsutmaning, gör något fint för någon annan varje dag fram till julafton.

Snällkalendern passar både bra hemma och i förskolan eller skolan. Varför inte engagera hela barngruppen eller klassen i ett snällt uppdrag varje dag? Dessutom uppmuntrar utmaningarna bakom luckorna till viktiga samtal om hur man kan vara en bra kompis och motverka mobbning. Viktigt, viktigt, ja!

Bilderna i inlägget är pressmaterial från Stiftelsen Friends och för deras snällkalender. Läs mer om adventskalendern på Friends.se.
 
Genom att köpa Friends snällkalender skapar du lite av en win-win-situation: Du förgyller advent för såväl dig som för barnen i ditt liv och skänker pengar till barnrättsorganisationen Friends. Kalendern kostar 59 kronor och finns att köpa på Coop, Telia samt på Friends.se. Cirka 40 av de 59 kronorna går till just Friends och deras arbete mot mobbning. Läs mer om Snällkalendern och kom ihåg att en liten handling kan göra stor skillnad.
0 kommentarer publicerat i Nyheter
Taggar: adventskalendrar, kommunikation, kompisövningar, kul med jul, vara snäll