Sagotanten – min nya butik på Skolmagi

[Inlägget innehåller reklam för mitt eget material på Skolmagi.nu]
 
Kanske att jag utmanar ödet. Idag är en sådan där dag när min hjärntrötthet på grund av smärtan ställt till det rejält för mig. Men jag ville verkligen fixa det första materialet till min nya butik på Skolmagi.nu så det var bara att försöka samla kraft och köra. Jag kallar mig sagotanten på Skolmagi, namnet säger en del av vilken typ av arbetsblad och målarbilder jag ska sälja där – oroa dig inte, jag kommer fortfarande göra gratismaterial både hit till Vi växer så det knakar och till Lär genom lek.
 
"Klassiska" skolplanscher med vårblommor och ny touch
 
Jag har kommit över nya clipart och teckensnitt och provar dessa på mina produkter. Först ut är mina "klassiska" skolplanscher med vårblommor, som jag ville göra dekorativa. Därav det sirliga teckensnittet!
 
Skolplanscherna är ett paket och kostar 30 kronor. Då ingår åtta posters i färg och åtta motsvarande målarbilder i svartvitt.
 
Jag älskar blommor och kunde inte bärga mig när jag hittade den vårliga grafiken.
 
För att ge dig en bild av vad posterpaket innehåller visar jag produktbilderna här i inlägget. Jag har länkat från bilderna till Skolmagi.nu – bara så att du vet. (Transparens är viktigt.)
 
Så vilka vårblommor finns med på planscherna?
 
Blåklocka, krokus, liljekonvalj, pensé, påsklilja, snödroppe, tulpan och vintergäck, för att nämna blommorna i bokstavsordning.
 
Hoppas du och barnen kommer ha glädje av  materialet jag lägger upp i butiken sagotanten!
0 kommentarer publicerat i Nyheter, Stenciler;
Taggar: fint med blommor, kul med växter, naturpyssel, naturvetenskapligt, posters, på våren, skolmagi, svenska