Personliga canvastavlor= personliga presenter jag gärna får

Bild: © BestCanvas.se
 
[Annons för BestCanvas.se]
 
Varje jul har jag önskat mig fototavlor med syskonbarnen som motiv – och inte fått någon. I stället har jag avundsjukt sneglat åt mor- och farföräldrarnas håll. De har fått stora, fina och personliga canvastavlor i julklapp flera år i rad. Men julen 2019 var det äntligen, äntligen min tur att få en alldeles lagom stor canvastavla med leende syskonbarn på. Det är en av de bästa presenterna jag fått i hela mitt 30-plusåriga liv. Jag tittar ofta på tavlan för att hämta inspiration och glädje i vardagen.
 
Personliga canvastavlor på BestCanvas.se
 
Du kan beställa canvastavlor med egna fotomotiv på BestCanvas.se, som värnar kvaliteten på fotoprodukterna. Canvastavlorna kännetecknas av toppkvalitet på såväl målardukarna som på trästommarna de är fästa på. Utskrifterna – själva fototrycken – görs med märkesbläck från HP. Förutom att ge vackra färger, konstraster och djup i motiven innehåller bläcket inga lösningsmedel. Alltid lika skönt att veta att man inte släpar hem giftiga och/eller allergiframkallande ämnen!
 
Roliga alternativ till att trycka foto på canvas
 
Bild: © BestCanvas.se
 
Att beställa canvastavlor med personliga foton och tryck är en given anledning till att vända dig till BestCanvas.se. Men visste du att samma nätbutik också erbjuder personliga tryck på andra föremål än canvas? Du kan exempelvis beställa hem en fotomugg, fotokudde, fotomusmatta och ett fotopussel. Eller varför inte skicka efter ett CUSTOMASK® munskydd med valfritt foto, som en användsbar pryl så här i coronatider?
 
Så enkelt gör du en personlig canvastavla
 
Det är enkelt att göra en personlig canvastavla på BestCanvas.se – låt mig berätta hur du gör steg för steg!
 
Bild: © skärmdump / BestCanvas.se
 
Surfa in till BestCanvas.se och välj VÄGGDEKORATION i menyn. Klicka på CANVASTAVLOR. Nu landar du på sidan för att skapa en tavla. Klicka på SKAPA!
 
Nu laddar du upp en valfri bildfil och efter att du gjort det kommer du vidare till beställningssidan.
 
Bild: © skärmdump / BestCanvas.se; Bild: © eyecrave / iStock
 
Välj format, redigera bilden vad gäller zoom och text och gör dina tillval för canvastavlan. Klicka på FORTSÄTT TILL KUNDVAGNEN och gör din utcheckning som vanligt.
 
10 procent rabatt på roliga fotoprylar
 
Bild: © BestCanvas.se
 
När du lägger beställningen på BestCanvas.se kan jag varmt rekommendera att du använder rabattkoden VAXERSADETKNAKAR. Koden ger nämligen 10 procent rabatt på hela sortimentet av roliga fotoprylar, de personliga canvastavlorna inkluderade. Gör någon annan så glad som jag blev när jag fick fototavlan med mina syskonbarn på, beställ en canvastavla i present!