Fina penslar och vattenfärger från Faber-Castell

[Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Pen Store]

Jag ska äntligen berätta om ett av mina bästa tips på pysselmaterial eller närmare bestämt på konstnärsmaterial för barn. Det gäller Faber-Castells rejäla men o, så kvalitativa penslar och vattenfärger. Jag har själv använt penslarna och färgerna vid flera tillfällen och varje gång förundrats över lyxigheten i materialen. Du kan exempelvis se hur jag målade med vattenfärgerna i ett av mina påskpyssel tidigare i år.

Faber-Castells vattenfärger ligger i en rejäl – vet inte annars hur jag ska beskriva den – ask. Jag har själv valt asken med 24 färger i och färgerna ligger snyggt sorterade för att kunna måla ton-i-ton utan ansträngning. Helt underbart hur enkelt det är att få till den perfekta regnbågen! Överlag tycker jag att det finns en fyllighet, en rik lyster i de målarprodukter jag på sistone köpt från Faber-Castell. Samma sak gäller helt klart dessa vattenfärger, till vilka också en av konstnärsmärkets fantastiska ergonomiska penslar medföljer.
Jag blev så glad när jag såg  Faber-Castells penslar med grepp. Efter min egen armskada och operationer i armen som barn försvann min finmotoriska förmåga. Det tog mig ÅR att kunna knäppa knappar i kläder igen! Men som vuxen kämpar jag fortfarande med värk i armar och händer och därmed med det motoriska. Jag vet hur kämpigt det kan vara att hålla i en pensel eller penna. Till och med mina händer klarar av att greppa dessa penslar från Faber-Castell. Det är därför jag är så lyriskt inställd till dem. Älskar även hur mjuka greppen är.