Målarbilder för månaderna september, oktober och november

[Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar till Bokus]
 
Tack för all positiv feedback jag fått för mina ”gamla” målarbilder med månaderna. Det värmer enormt i höstblåsten. Anledningen till att jag valt att inte göra färdigt de förra bilderna är för att jag inte varit nöjd med grafiken, min design. Så jag har känt att jag måste göra om dem från grunden och med ett mer enhetligt utseende. Nu äntligen så! Den här gången kan jag garantera att det kommer fler målarbilder än dessa för månaderna september, oktober och november. Jag har redan nu lagt upp målarbilderna för december, januari och februari för att visa att jag menar allvar.
Målarbilderna är så såklart gratis att ladda ner, som vanligt. Jag ska försöka gå emot trenden med betalmaterial så länge jag kan. Det är ganska dyrt att köpa in grafik, framför allt när man är en sådan pedant som jag är. Av den anledningen måste jag ha annonser här på Vi växer så det knakar, annars går det liksom inte att göra gratis stenciler. Reklamen kostar dig inget på något sätt, kan vara värt att tillägga. Den finns här och bidrar till att jag kan köpa in  mer grafik och designa fler pyssel och knåp för barn.

Du kan enkelt ladda ner målarbilderna som pdf-filer på Google Drive. Klicka på bilderna så kommer du vidare till filen. Om du är på jakt efter ännu fler arbetsblad och/eller vill kunna överblicka mina aktivitetsblad kan jag varmt rekommendera min Pinterest-profil Vi växer så det knakar. Där är mina stenciler tydligt uppdelade efter teman och ämnen. Jag fyller konstant på anslagstavlorna med ny barninspiration. Du är också varmt välkommen att följa mig på Facebook och Instagram – hoppas vi ses där och att du får massor av glädje av månadsbilderna.

En kommentar publicerat i Stenciler
Taggar: de fyra årstiderna, det är skoj att måla, höstpyssel, lära sig läsa, lära sig skriva, målarbilder, på hösten
#1 - - Heidi Fransson :

Verkar bra sida

Svar: Hoppas du kommer trivas här inne! :)
Vi växer så det knakar