Målarbilder för månaderna juni, juli och augusti

[Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar till Adlibris]
 
I och med att jag nu lagt upp målarbilder för månaderna juni, juli och augusti har jag rott mitt lilla projekt att göra 12 månadsmålarbilder i land. Känns jättebra, som en personlig seger. Jag tänker att målarbilderna kan vara ett inspirerande sätt att lära känna igen olika årstidstecken och bra grogrunder för samtal om just våra fyra årstider. Du kan enkelt ladda ner målarbilderna som pdf-filer på Google Drive. Klicka på bilderna så kommer du vidare till filen. Om du är på jakt efter ännu fler arbetsblad och/eller vill kunna överblicka mina aktivitetsblad kan jag varmt rekommendera min Pinterest-profil Vi växer så det knakar. Där är mina stenciler tydligt uppdelade efter teman och ämnen. Jag fyller konstant på anslagstavlorna med ny barninspiration. Du är också varmt välkommen att följa mig på Facebook och Instagram – hoppas vi ses där och att du får massor av glädje av månadsbilderna.
 
En kommentar publicerat i Stenciler
Taggar: de fyra årstiderna, det är skoj att måla, lära sig läsa, lära sig skriva, målarbilder, på sommaren, sommarpyssel
#1 - - Ida:

Hej.
Jättefina bilder på månaderna. Finns augusti månad utan att ha gult i kanterna?
Mvh Ida

Svar: När du laddar ner målarbilderna har de inte färg, utan är vanliga svartvita bilder. Det där gula är bara visningsbilder. Ladda ner månadsbladen så får du alltså rätt!
Vi växer så det knakar