Tåliga vinterjackor för rabatterade priser

[Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar]
 
Även vi vuxna ska klara av vinterkylan. På senare år har jag insett värdet i att ha en varm och tålig vinterjacka. Jag har ofta prioriterat flärdfullhet framför praktiskhet vad gäller vinterkläder. Det är det slut med. Utomhusvistelserna blir så mycket roligare när man inte halvtomhalvt förfryser. I min jakt på en bra vinterjacka har jag snubblat över vinterjackor för rabatterade priser och som jag tror kan intressera dig som tillbringar mycket tid utomhus, kanske i egenskap av lärare eller förälder eller, som jag, en hängiven faster och fotgängare. Vinterjackorna jag tipsar om ingår i tillfälliga kampanjer – först till kvarn gäller (tror visst jag hinner först, mohaha!).
 
Blå vinterjacka från Tenson
 
 
En blå, tålig vinterjacka från Tenson. Den fungerar utmärkt som skidjacka och har en del finesser, såsom en ventil och avtagbar luva. Kostar just nu 1 399 kronor, vilket kan jämföras med ett ordinariepris på cirka 2 300 kronor.
 
Rosa vinterjacka från 2177 of Sweden
 
 
Ännu ett exempel på en rabatterad, tålig vinterjacka. Denna härligt lilarosa jacka är gjord av 2117 of Sweden. Vinterplagget har gott om fickor, ventiler under armarna och står pall mot snö och rusk. För 1 199 kronor blir vinterjackan din. Den kostar vanligen 1 999 kronor.
 
Svart vinterjacka från Tenson
 
 
En klassisk, svart herrjacka – såklart i en uppdaterad, stilren parkasmodell. Vinterjackan ingår i Tensons vintersortiment har flera smarta lösningar som så många av Tensons tåliga vinterjackor. Denna vinterjacka kostar för tillfället 1 599 kronor, och detta i jämförelse med ordinariepriset på cirka 2 500 kronor.
 
Svart vinterjacka från Helly Hansen
 
 
Helly Hansens vinterjacka i svart crossover-modell är en av mina absoluta favoriter. Jag köpte en crossoverjacka förra året och har aldrig förut varit så nöjd med ett vinterplagg. Dags för en ny, månne? Jackan är flexibel med justerbara och avtagbara delar, skapade för att man ska kunna bära plagget i alla väder. Detta vinterplagg går att köpa för det förmånliga priset 1 599 kronor. Annars kostar den runt 2 500 kronor i butikerna.
 
Röd vinterjacka från Helly Hansen
 
 
Ytterligare ett tips på vinterjacka från Helly Hansen. Denna gång en herrmodell i härligt röd och blå färg, jamen, för att jag tipsat om två svarta vinterjackor i rad. Flera justerbara och avtagbara detaljer men i en snygg förpackning. Helly Hansen-jackan kostar 1 599 kronor. Ordinariepriset ligger ungefär på 2 500 kronor.
0 kommentarer publicerat i Kläder
Taggar: kläder för vuxna, på vintern, vara utomhus, vinterkläder