12 sagokort med spöktema – ett nyare, snyggare format

[Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar till Bokus]
 
Jag håller på för fullt med att förnya mina gamla koncept. Tanken är att ALLA stenciler här på Vi växer så det knakar ska matcha varandra. Det blir så mycket snyggare och roligare när det finns ett helhetstänk kring aktivitetsbladen, visst blir det? Som före detta skrivpedagog tycker jag själv mest om mina gamla sagokort. De är tokanvändbara. Prova själv, vet jag!

Även kring sagokorten har jag saknat ett eget helhetstänk så nu börjar jag om från början. Först ut är 12 sagokort med spöktema, det är trots allt halloweentider och jag älskar spökhistorier. Jag har redan förberett fler teman, så sagokorten är något ni kommer kunna bygga vidare på.Nu kan barnen själva färglägga sagokorten – helt enkelt ge dem en liten personlig touch – och dessutom blanda ihop egna sagokortlekar (när ännu fler teman går att ladda ner). Jag tror verkligen att ni kommer ha glädje av korten, såväl när ni ska skriva sagor som berätta historier muntligt.

Om du är på jakt efter ännu fler arbetsblad och/eller vill kunna överblicka mina aktivitetsblad kan jag, som vanligt, rekommendera min Pinterest-profil Vi växer så det knakar. Där är mina stenciler tydligt uppdelade efter teman och ämnen. Jag fyller konstant på anslagstavlorna med ny barninspiration. Du är också varmt välkommen att följa mig på Facebook och Instagram – hoppas vi ses där!

0 kommentarer publicerat i Stenciler
Taggar: barns berättande, det är skoj att måla, gastkramande, kreativt skrivande, målarbilder, sagokort, sagolikt, spökhistorier