Lek och leksaksförvaring i ett med en Play & Go lekmatta

Play & Go lekmatta. Finns på Lekmer.se.
 
[Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lekmer.se]
 
När jag researchar bra förvaring för LEGO-klossar återkommer de kombinerade lekmattorna och förvaringsväskorna, som många syr själva. De går tydligen också att köpa. Play & Go har blivit världsberömda för de smarta lekmattorna i snygga tyger. Min personliga favorit av mattorna är Roadmap, modellen med en inbyggd bilbana.
 
Lekmatta med bilbana på
 
Under leken kan du smidigt breda ut Play & Gos lekmatta på golvet. Då får du en bilbana eller stad du kan ha som grund till dina leksaksbilar, LEGO-klossar eller Playmobil-saker. Den stilrena designen i vitt och grått gör att mattan passar de flesta leksaker. Utbredd har mattan måttet 140 centimeter.
 
Play & Go lekmatta. Finns på Lekmer.se.
 
Förvaringsväska för snabb städning
 
Det är inte det roligaste att städa undan leksakerna. Finessen med lekmattorna från Play & Go är att du använder dragskon och drar samman mattan – med leksakerna på den. Röjandet går på nolltid och du får en förvaringsväska du antingen kan stuva undan eller bära med dig.
 
Smidig transport av leksaker
 
Vad jag uppskattar med denna lekmatta med bilbana är att den är portabel. Jag ska ge dig några exempel: När du och barnen ska gå ut i trädgården, åka till stranden eller hem till mormor eller farmor får ni ju med er både lekmattan, leksakerna och det fantasifulla väglandskapet. Materialet i bomull ger ett lent och skönt sittunderlag, till och med i sanden.
Play & Go lekmatta. Finns på Lekmer.se.