Slå tärningen och färglägg juvelerna! Mattespel

[Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus]
 
Jag är långt från nöjd med vad jag har levererat här på Vi växer så det knakar den senaste månaden. Nytt jobb och sjukdom har kommit emellan. Men nu ser jag själv vändningen och jag kommer kunna fortsätta lägga upp pyssel och stenciler i ett hyfsat tempo. Veckans första inlägg innehåller ett mattespel. Reglerna är enkla: barnet ska slå en sexsidig tärning. Visas tre prickar på tärningen? Då ska juvelen med siffran tre letas upp och färgläggas på arbetsbladet. Barnet ska fortsätta slå tärningen och färglägga juvelerna tills alla är täckta med färg. Mattespelet kan göras två och två. Den som har färglagt flest juveler vinner. Om du är på jakt efter ännu fler mattestenciler och/eller vill kunna överblicka mina aktivitetsblad kan jag varmt rekommendera min Pinterest-profil Vi växer så det knakar. Där är mina stenciler tydligt uppdelade efter teman och ämnen. Jag fyller konstant på anslagstavlorna med ny barninspiration. Hur gör du för att ladda ner stencilerna? Här på sajten kan du bara spara ner dem som en vanliga bildfiler. Högerklicka på stencilerna/bilderna en gång och välj alternativet "Spara" eller "Spara bild som".
 
 

Användarvillkor på svenska

Så roligt att du vill använda stencilerna på Vaxersadetknakar.se. Jag hoppas du och barnen kommer tycka om dem!

Du får en gratislicens MEN det är förbjudet att sälja, dela eller utveckla materialet vidare och att hävda att det är du som har gjort det. (Observera att det går bra att låna en bild OM du anger källan och länkar direkt till inlägget.)

Många av idéerna är helt mina egna och jag har köpt rättigheterna att få använda de grafiska inslagen så kopiera inte!

Den fantastiska cliparten är gjord av Creative Clips Clipart by Krista Wallden på Teachers Pay Teachers.

De pedagogiska typsnitten är i sin tur gjorda av Kimberly Geswein Fonts.

Välkommen tillbaka till Vaxersadetknakar.se!

Terms of use in English

How wonderful you’re curious about Vaxersadetknakar.se’s activity sheets. I hope you and the kids will enjoy them.

Even if the sheets are freebies you are not allowed to resell, distribute or in any ways claim them as your own creative property.

The amazing clipart is made by Creative Clips Clipart by Krista Wallden at Teachers Pay Teachers.

The school fonts are made by Kimberly Geswein Fonts.

Welcome back to Vaxersadetknakar.se!