Måla pumpansikten på clementiner

Bild: ©  chokchaipoomichaiya / iStock
 
Enklare pyssel än att måla pumpansikten på clementiner finns knappt inte. Men resultatet blir jätte-jättebra. Jag lovar. Se själv!
 
Bild: ©  chokchaipoomichaiya / iStock
 
Visste du att pumpa är en frukt och inte en grönsak? Det visste inte jag. I och med detta halloweenpyssel där man ska måla pumpansikten på clementiner blev likheten mellan pumpor och andra frukter ganska så slående för mig. Med de målade ansiktena skulle man faktiskt kunna missta clementinerna för att vara just pumpor, eller vad säger du?
 
Bild: ©  chokchaipoomichaiya / iStock
 
Jag gillar enkla pyssel. Det är dessutom ett stort plus om jag har pysselmaterialet hemma. Idag hade jag det: clementiner, pensel, svart och vit målarfärg. Så jag kunde med en gång sätta mig ner och förvandla clementinerna till halloweenpumpor. Jag målade ögon och mun på clementinerna – precis som på fotona! Du bara måste prova.
 
Bild: ©  chokchaipoomichaiya / iStock
 
Har du målat pumpansikten på clementiner? Jag blir jätteglad om du berättar och visar i kommentarsfältet.
0 kommentarer
publicerat i Pyssel, Recept;
Taggar: det är skoj att måla, gastkramande, höstpyssel, kul med frukt, kul med halloween, på hösten

Pyssla läskiga teckningar med effektfulla silhuetter

Jag kan ha hittat mitt favoritpyssel med halloweentema…
 
Om jag ska välja bara ett halloweenpyssel som jag tycker är lite mer wow än alla andra får det bli Arty Crafty Kids effektfulla silhuetteckningar. Att silhuetterna föreställer läskiga saker som spökhus, spindlar, häxkatter och fladdermöss gör att mitt gillande skjuter ännu mera i höjden. Lägg därtill starka neonfärger så har du min smak i ett nötskal. Det ska vara kusligt och färgstarkt!
 
Visst ser teckningarna med silhuetter avancerade ut? Men de är faktiskt lämpliga barnpyssel. På Arty Crafty Kids finns tydliga bild, -film och textinstruktioner till hur du enkelt kan knåpa ihop en halloweentavla. Pysselsajten har också laddat med flera mallar till silhuetterna. Det enda du behöver göra är att printa ut en av halloweenfigurerna och måla loss enligt instruktionerna.
 
När du väl har lärt dig tekniken behöver du ju inte hålla dig till att kreera halloweenteckningar utan kan skapa med exakt vilka figurer du vill.
 
0 kommentarer
publicerat i Pyssel
Taggar: det är skoj att måla, göra teckningar, höstpyssel, kul med halloween, på hösten

Benig klippdocka – klipp ut de olika accessoarerna och lek med skelettet!

Jag har impulsgjort en klippdocka i skelettform. Tanken med den är att du ska färglägga själva dockan och accessoarerna som du vill, klippa ut alla detaljer och leka på. Möjligen kan du plasta in den beniga klippdockan och sedan använda häftmassa för att festa de olika tillbehören på den. Tack vare skelettdockan har jag fått en ny rolig idé. Jag återkommer med den längre fram i veckan. 
 
Visa fler inlägg