Dra streck mellan rätt bild och ord! 8 nya stenciler

[Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus]
 
Min take på en klassiker: dra streck mellan rätt bild och ord. Jag har än så länge gjort åtta stenciler på svenska. De har olika teman. Grönsaker, maträtter, bondgårdsdjur och möbler är exempel på de ämnen stencilerna behandlar och där barnen kan öva på att läsa orden. Som med liknande aktivitetsblad syftar dessa främst till att ge ökad läsförståelse och ordkunskap. De kan användas som lektionsmaterial – då tänker jag mig som extrauppgifter i svenska – eller som språkpyssel där hemma. Detta är alltså vad jag har pysslat med sedan igår eftermiddag. Jag tycker det är kul att se hur min hög med stenciler för barn växer. Många bäckar små... Kom ihåg att du måste spara ner aktivitetsbladen som vanliga bildfiler, en och en. Först därefter kan du skriva ut dem. Men, men, här kommer stencilerna!
 
En kommentar publicerat i Stenciler
Taggar: lära sig läsa, lära sig ord, språkpyssel, svenska
#1 - - Jonny:

Hej!

Jag ser genom massa andra hemsidor om din hemsida och jag tycker många arbetsaktiviteter är väldigt bra som du gör och jag tycker att du ska fortsätta med det, en super jobb gör du! Men en sak har jag inte klurat ut än.
Det är att hitta dem arbetsbladen som jag hittar i andra hemsidor, att hitta dem på din hemsida som tex den jag länka är intill omöjligt att hitta, det är om man inte går igenom från en annan hemsida in till din hemsida, då kan man hitta arbetsbladen. Med andra ord skulle jag säga att det finns en hel del material som du har där andra hemsidor gör reklam för dig men sedan när man ska leta upp dem på din hemsida så hittar man dem inte.
Jag kan med säkerhet säga att jag är väldigt bekant med hur hemsidor fungerar och hur det används.
Jag vill inte låta som en nedstämmare men jag vill hjälpa dig här, om du lyckas göra det lättare så att man kan hitta allt så skulle det vara mycket trevligare plats att återkomma till

Svar: Mina första arbetsblad laddas ner genom att du sparar dem som vanliga bildfiler. Därefter kan du skriva ut dem. Det var min första lösning och i dag har jag lärt mig att det finns bättre sätt. Håller med dig helt. Det är dock i denna form de första bladen kommer och så kommer det förbli tills jag tar tag i förnyelsen (jag vill inte att någon annan gör det åt mig, då materialet är upphovsrättsskyddat. Vet att det händer ibland, så det är därför jag skriver in en parentes om det). Tack för dina synpunkter, jag menar det. Som skrivet finns det bättre sätt, absolut. Jag kan tillägga att jag valt att gå vidare med en ny design, då jag ville ge mina arbetsblad ett snyggare utseende i takt med att jag lärde mig mer. Så detta var bara några första försök. 😄 Jag jobbar själv med webbutveckling och hade gjort mycket annorlunda i dag, inte bara en annan design.
Vi växer så det knakar