Pyssla roliga play doh-ansikten på pumpor

Bild: ©  ALFSnaiper / iStock
 
Vad sägs om att fuska lite med pumpapysslet i halloween? Jag har ett förslag: pyssla roliga play doh-ansikten på pumpor. Häng med här så ska du få se!
 
Bild: ©  ALFSnaiper / iStock
 
Jag märker att det bland vännerna blir allt vanligare att karva pumpor tillsammans med barnen. Jag har aldrig karvat en pumpa förut och vet inte om jag någonsin kommer göra det, då det verkar vara ganska tidskrävande och jag har fullt upp med en massa andra pyssel. Men jag vill ändå inte gå miste om det skojiga med att pyssla pumpaansikten. Så i år får min gyllene medelväg bli att göra play doh-ansikten som jag sedan trycker fast på pumporna.
 
Bild: ©  ALFSnaiper / iStock
 
Det bästa och billigaste är såklart att slänga ihop en egen leklera. Det är enkelt och går snabbt. Mitt upp i allt bloggande har jag inte haft tid att göra egen play doh-lera så jag har fuskat lite och köpt leklera. Som du kan se på fotona här i inlägget (tagna av en annan fotograf) gör sig svart och vit leklera riktigt bra på pumporna men jag vill poängtera att vilken färg som helst blir fin. Det finns egentligen inga gränser för vilka pumpansikten du kan kreera – du kan till och med ge figurerna hår.
 
Bild: ©  ALFSnaiper / iStock
 
Så hur gör du pumpansiktena? Du behöver pumpor och playdough. Forma ögon, näsa, mun av leklerona och tryck fast ansiktsdelarna på en pumpa. Lek och skapa loss!
 
Bild: ©  ALFSnaiper / iStock
 
Har du pysslat egna play doh-ansikten på pumpor? Jag blir jätteglad om du berättar och visar i kommentarsfältet.

0 kommentarer publicerat i Pyssel
Taggar: gastkramande, höstpyssel, kul med frukt, kul med halloween, kul med leklera, på hösten